Advertenties

Advertenties

Onze geadverteerde voertuigen worden met alle zorgvuldigheid op het internet geplaatst. Het Team van RB AUTOPLAZA B.V. neemt hiervoor ruim de tijd zodat de geadverteerde auto zo ‘’ Echt ‘’ mogelijk op u als klant overkomt.

Onze foto’s worden met hoge kwaliteit geplaatst en niet aangepast of zogenoemd Photoshop op uitgevoerd waardoor de auto wellicht mooier op de klant via internet overkomt. What you see is what it is!

Hieronder een opsomming zoals RB AUTOPLAZA B.V.  adverteren via het Internet:

1. Echte bouwjaren
2. Exacte km standen
3. Juiste beschrijving
4. Netto All in prijzen
5. Juiste accessoires
6. Incl Btw / Bpm / etc
7. Kenteken vermelding
8. Geen misleiding tekst of foto

Zodoende hopen wij de klant zijn/haar vertrouwen te verdienen via onze advertenties, en geen teleurstellingen of discussies  in de showroom te krijgen wat voor beide partijen niets ten goede zal doen in het aankoop proces van een nieuwe gebruikte Auto.
Uiteraard kan het zo zijn dat er na alle tijd / moeite en zorgvuldigheid een fout in een advertentie sluipt welke niet onder de aandacht komt. Mocht u dit opmerken of wilt u ergens zeker van zijn voordat u onze showroom bezoekt stuurt u ons dan een mail of belt u ons, zodoende kunnen wij naar de auto toe lopen en dit nogmaals voor u controleren.

Morgen Internet - Light website